KAMPDAG: Randaberg får bære favorittstemplet før kveldens seriekamp borte mot Hana.

Hjemmelaget står med 0–8 i sekken på sine siste to kamper. Randaberg tapte knepent mot Hinna sist, men skal være et bedre lag enn Hana i øyeblikket virker å være.

Det er imidlertid ikke slik at poeng deles ut før kampene. Randaberg melder om et bra lag, men også med skader.

– Jacob Iversen og Martin Hestvik er fortsatt skadet, ellers ingen nye skader å melde om, og dermed stiller vi et sterkt lag, sier Preben Andersen, RIL-treneren til Randaberg24.

– Hva kan du si om kveldens motstander, Hana?

– Vi har hatt jevne kamper mot Hana tidligere, og vet at det er et lag som har noen veldig gode enkeltspillere som fort kan prege kampene.

Vegar Solstrand Ludvigsen er klar for kamp, som han var i vårens oppgjør mot Hana. RIL-spilleren står med fire mål denne sesongen og 7 gule kort. Foto: Arkivbilde, Per Thime

Når lagene løpet ut på «fjedlet», litt oppi høyden, er det blant annet etter to gode defensive kamper mot Hinna og Ålgård, hvor det ble tap i begge.

–I dag ønsker vi å vise oss fra en mer offensiv side, hvor vi vil angripe fra start og vise frem de ferdighetene som bor i laget. Vi slo dem 3-0 på hjemmebane, og reiser til Sandnes med stor tro på egne ferdigheter, og håper på en reprise.

Kampstart er klokken 19.00.