FOTBALL: Randaberg 3 fikk en pangstart på kampen borte mot Sandnes Ulf 3 tirsdag kveld.

Allerede etter tre minutter scoret Matias Morvik Walde og sørget for 1–0 ledelsen. Den tidligere Tertnes-spilleren doblet ledelsen bare tre minutter senere, slik at Randabergs lag i 7. divisjon ledet 2–0 etter bare seks minutter.

Randabergs kaptein, Torstein Sirnes fikk sitt andre gule kort da det var spilt i 38 minutter. Da tok dommerveteranen Frode Kleppe opp det røde kortet og RIL-laget var en mindre spiller på banen.

Rett før pause reduserte Sandnes Ulf, men Randaberg gikk til pause med 2–1 ledelse.

Med en spiller mindre på banen skulle man tro at Sandnes Ulf ville overta noe mer, men nei.

Randaberg kom nok en gang opp med to raske scoringer, etter 52 og 60 minutter. Eirik Færøy Sæbø og Pavel Bolfa scoret hvert sitt mål slik at laget ledet 4–1 og det meste så avgjort ut.

Hjemmelaget reduserte etter 65 minutter, men Vebjørn Mehammer scora for Randaberg fem minutter før slutt. En redusering på overtid, men Randaberg vant kampen 5–3, med en spiller mindre på banen i store deler av kampen.

Randaberg 3 er fortsatt på 10. plass på tabellen - og neste er mot FC Show 2, 13. september.