FOTBALL:

Allerede i januar er det påmeldingsfrist for de første lagene i RIL Fotball som skal være med på seriespill i 2021-sesongen. Seniorlagene er først ut med påmelding - innen 10. januar.,

Sesongen som er avsluttet ble for mange lag aldri en fotballsesong. RILs seniorlag for menn og kvinner fikk som følge av pandemien ikke spilt en eneste seriekamp. I januar er det planlagt treningsstart.

,—

Fortsatt er jo pandemien mye viktigere enn fotball, men vi håper at smittestuasjonen og vaksiner gjør at vi i løpet av januar kan trene som normalt med alle lagene. Knapt noe smitte er sporet til selve fotballaktiviteten, etter hva vi forstår, sier Frode S. Lindboe, leder i RIL Fotball.

Det er bare et par uker til lagene er i gang igjen med en ny oppkjøring, til det som kanskje kan bli til seriespill senere i 2021, som i april/mai.

,—

Kvinner senior trente som normalt i høst, men ble stanset av den lokale forskriften. Kvinnene starter som normalt i januar, med noen restriksjoner på antall spillere i gruppe, vel å merke uten at det er lov å spille kamper for dem over 20.

Selv om det denne sesongen ikke var seriespill for klubbens seniorlag, så var det en god del spillere som fikk kamptilbud gjennom seriespill for juniorlag. Når snart juleklokkene kimer, mener RIL-lederen at det er avgjørende for herrelaget å komme i gang.

,—

Det er flere måneder siden de trente. For det nye trenerteamet, Preben Andersen og Vegard Nesse, er det viktig å komme i gang. Vi frykter at frafallet blir større og større om så ikke skjer. Vi kan ende opp med et veldig ungt A-lag. Eneste trøst er at motstanderne er i samme situasjon.