FOTBALL:

Randaberg 2 spiller i 4. divisjon, hvor det er i går var serieåpning.,

Laget tok turen sørover til Jæren for å møte Vigrestad sitt lag. RIL-damene leverte godt i den første seriekampen, men helt smertefritt gikk det ikke.

Christine Olsen er kaptein for laget. Kampen mot Vigrestad endte mer klar seier. Foto: FOTO: Randaberg IL Fotball

Etter bare åtte minutters spill ble nemlig Malin Pedersen skadet. Hun fikk seg en smell i kneet og ble sendt til legevakten for ytterligere sjekk.

Fem minutter etter dette var det klart for det første målet. Thea Dalaker Dyrseth sørget nemlig for 1-0 til Randaberg.

Begge lag hadde sine muligheter, men RIL-damene tok best vare på dem. Etter 25 minutter ble det 2-0, mål signert Julie Helgevold Mathisen.

Hedda Bjørkelund og Thea Dyrseth i kamp om ballen. Foto: FOTO: Randaberg IL Fotball

Det holdt seg fram til pause. I andre omgang var det samme spiller som scoret. Tre minutter før full tid fastsatte hun sluttresultatet til 3-0.

Randaberg vant og fikk en fin serieåpning på Vigrestad.

,– En kamp med store sjanser fra begge lag, men hvor vi var best.,Kjekt med seier i sesongens første kamp sier Helle Johanson Lindboe til Randaberg24.