FOTBALL: Det går mot en meget god uke for Randabergs kvinnelag. Tirsdag vant laget som spiller i 3. divisjon - og i onsdagens kamp i 4. divisjon ble det også seier.

Mye var avgjort allerede etter første omgang, for det unge RIL-laget gjorde akkurat som de ville og ledet 4–0 etter de første 45 minuttene.

Lotte Flatø Bugge spilte fra start og gjorde en fin innsats for rekruttdamene. Foto: Per Thime

Scoringene til hjemmelaget i første omgang ble satt inn av Lea Kraft Vistnes (2) og Sanne Johanson Lindboe (2).

I andre omgang fortsatte hjemmelaget, for motstanderne hadde lite å by på i kampen.

Etter 54 minutter sto det 5–0, etter mål av Julie Henn Helgøy, mens det 20 minutter før slutt ble 6–0, signert Thea Dalaker Dyrseth.

Det så ut til å ende med 6–0 seier, men tre minutter før slutt ble det 7–0, mål signert av en MIL/Staal-spillere.

Lite stemte for gjestene, men RIL sto løpet ut.

Andrea Bakke fikk en travel kveld mot Randaberg, men hadde heller ikke mye hjelp fra forsvaret. Foto: Per Thime