Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

FOTBALL:

Randabergs juniorlag brukte deler av kvelden på Randaberg stadions utmerkede grasbane, for det var seriekamp mot Sola.,

Randaberg kom best i gang og fant veien til mål allerede etter bare syv minutters spill. Anders Aas Larsen fikk enkelt spillerom fra rundt 12-13 meter, fyrte løs og Solas keeper måtte se ballen gå i mål. Helt godt plassert var ikke keeper ved scoringen, men 1-0 til hjemmelaget.

Anders Aas Larsen setter her inn 1-0 målet til Randaberg.

Randaberg jobbet på og var det beste laget gjennom kampen. Det ville seg imidlertid ikke helt foran mål, ikke før det var spilt i 81 minutter.

Da ble det nemlig 2-0, scoring signert Sander Økland Schøld. Sola reduserte tre minutter før full tid, slik ar Randaberg vant 2-1.

– En finfin seier til laget, men vi kunne også scoret flere mål. Men vi vinner og det er bra, sier trener Martin Hestvik etter kampen.

Randaberg var best, skapte sjanser og scoret to ganger mot Sola.

Med kveldens seier gjorde RIL-guttene et ørlite steg opp på tabellen og er nå nummer fire.