Bare uker etter dette var Oda tilbake på banen

Oda Skråmestø slapp med skrekken, og ei kneskål ut av ledd. Bare et par uker dette var hun tilbake på banen.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:

HÅNDBALL: 

Hun vred seg i smerte, håndballspilleren Oda Skråmestø, da kneet ble vridd under kamp mot Varhaug for bare noen uker siden, 4. mai.,

Resultatet ble et kne ut av ledd og tur på sykehuset. Det gikk bedre enn det så ut til på bildet. Nå er håndballsesongen over for damelaget hvor hun spiller, men hun ga seg ikke da hun ble skadet.

https://randaberg24.no/2022/05/06/oda-slapp-med-skrekken-og-et-kne-ut-av-ledd/

— Jeg fikk lov til å forsøke meg igjen på banen i siste seriekamp. Vi spilte siste mot Ålgård og jeg fikk 10 minutter i hver omgang. Den sjansen måtte jeg bare ta og det fungerte bra, sier hun til Randaberg24.

Randaberg HK vant siste seriekamp 19-18, hvor  Oda scoret to av målene til laget. Et par dager før spilte Randaberg nest siste kamp. Bortekampen mot Bryne endte med hjemmeseier med meget klar margin. Hele 40-16 vant hjemmelaget, men Randaberg stilte meget redusert til den kampen.

— Mot Ålgård i siste runde fikk vi god drahjelp fra noen spillere fra J16-laget vårt. De har virkelig tatt et steg opp, så det virker bra med neste sesong, synes jeg.

Der blir trolig også Oda å se, for i dag venter MR-undersøkelse men første kamp etter at kneet kom ut av ledd er allerede spilt.