FOTBALL: Lørdag og søndag er det duket for årets Tjensvoll-turnering, og totalt er det påmeldt 210 lag. Det skal spilles 201 kamper på lørdag og 120 kamper på søndag, og fra Randaberg deltar 14 lag, som er klare for å spille 42 kamper.

– Dette er en turnering som har vært i mange år, og siden barn og unge er vår første prioritet så er det stas at de velger vår arena, sier Kenneth Torsteinbø.

Mellom 1200 og 1300 spillere fra Haugalandet til Moi skal gjøre sitt denne helgen, og Torsteinbø har satt inn stort mannskap i kiosken. De regner med mellom 2000 og 3000 innom kiosken daglig, derfor har de gått til innkjøp av store mengder tørt og vått.

– Neste år planlegges Tjensvoll-turneringen over to helger, og det er fantastiske nyheter. Vi er ikke arrangører på denne her turneringen, den rollen har folkene i Tjensvoll FK. Vi skal bare sørge for at alle fasiliteter er klare, og at vi har nok varer i kiosken, legger Torsteinbø til.

Tobias Taraldsen i Tjensvoll FK. Foto: Privat

Tobias Taraldsen som er daglig leder for Tjensvoll FK, er spent på helgens turnering, som har en ti år gammel historie. Randaberg24 slo av en prat med Taraldsen, som forventer mye folk, med andre ord storinnrykk.

– Det å få bruke Vår Energi Arena på Randaberg betyr alt på den her tiden av året. Det er stas å få bruke Randaberg sin «prikkfine» bane, som er garantert tørt. Godt å slippe å spille ute i snø og regnvær, sier han til Randaberg24 og legger til.

– Det er alltid spennende når mange kamper spilles parallelt. Forhåpentligvis håper vi alle synes kampene og rammene rundt vårt opplegg er gode, slik de får lyst til å melde seg på til neste år igjen.