VÅGANES KUNSTGRESS:

Randabergs A-lag spilte onsdag kamp sesongens andre kamp. OBOS-cup mot 6. divisjonslaget Våganes, hvor hjemmelaget scoret på ett av sine to straffespark før kampen.,

RIL-keeper Magnus Bjørklund Kaasen reddet det første straffesparket. Med i kampen var flere spillere man ikke har sett på en stund.

<img class="alignnone size-full wp-image-46668" src="https://randaberg24.no/wp-content/uploads/2021/08/DSC_7404.jpg" alt="" width="3711" height="2083" >

Blant dem Viking-sjef Eirik Bjørnø. Før han ble ansatt som sjef i Viking var han trener for A-laget til Randaberg.

Randaberg er to divisjoner over Våganes, noe som også ble tydelig utover i kampen, selv om hjemmelaget hang med i første omgang.

Det var imidlertid Randaberg som scoret to ganger de første 45, begge signert Martin Hestvik. Fredrik Førre var også tilbake for RIL. Han har vært mye utsatt for skader og etter 13 minutter forlot han banen med en ny smell, i kneet.

Randaberg scoret tre ganger i andre omgang og vant kampen 5-1.

Målene i andre omgang ble scoret av Thomas G. Gundersen, Marius Naustdal Storevik - og av keeper Bjørklund, som spilte de siste 15 som spiss.

Allerede fredag er det ny kamp, hjemme mot Mastra. Trener Preben Andersen oppsummerer slik:

,—

Nok en solid seier, uten de store prøvelsene defensivt, og vi gjør en grei kamp offensivt. Mye å gå på når det gjelder samspill og fysisk form, men vi er på vei, og begynner å se konturene av et lag. Mange har meldt seg på, så blir kamp om plassene mot seriestart.

<img class="alignnone size-full wp-image-46669" src="https://randaberg24.no/wp-content/uploads/2021/08/DSC_7405.jpg" alt="" width="4067" height="2381" >

Randaberg har etter halvannet år en god del spillere å velge i. Når OBOS-cup spilles er det også kampene man spiller før seriestart, pluss en kamp mot VBK i neste uke.

— Det viktigste i dag er at 17 mann får spilt i dag, hvor flere får 90 min, og forhåpentligvis kommet gjennom uten noen store skader. Ny kamp venter på fredag, hvor også flere juniorer vil få vist seg frem igjen.

Når kampen mot Mastra er ferdig fredag, skal spillerne slippe opp litt.

,—

Etter den kampen skal guttene få kose seg med pizza og Premier League åpning, og få en velfortjent utblåsning etter en tøff uke. Legger til at Paal Vistnes, en ung bauta som vil bli savnet, fikk sine siste 45 minutter for denne gang. Både han, Jesper Mikkelsen og Martin Voll blir takket av for sin innsats så langt i RIL, og ønskes lykke til på college.