FOTBALL:

Man stiller med det som er aktuelt til hver kamp. Det er også tilfelle når Randabergs A-lag for herrer skal spille sesongens aller første treningskamp på lørdag.,

Inngangen til sesongens første kamp er nemlig ikke den aller beste. Det er nemlig smitte i samfunnet, også på Randaberg.

– Inngangen til Hinnakampen har vært sterkt preget av covid. Noen rekker akkurat å komme tidsnok tilbake fra isolasjon for å rekke kampen, mens andre rekker dessverre ikke å bli klar til kampen, sier RIL-trener Preben Andersen til Randaberg24.

I øyeblikket er det nok spillere til å gjennomføre kampen, men helt sikker kan man ikke være bare et par dager før kampen i Randaberg Arena.

– Vi satser på at kampen blir spilt, men får se de neste par dagene at ikke flere plutselig må melde forfall. Usikkerhet også på hvordan kroppene responderer på fysisk aktivitet like etter covid. Akkurat nå har vi en stor nok tropp til å spille kampen, og det vil bli en god gjennomkjøring der alle som er med i troppen vil få en omgang hver. Det blir noen jr som får prøvd seg, og vi har også med et par første års senior.

Mens andre klubber henter spillere til sine klubber, så har det vært stille rundt Randaberg. Foreløpig er det ikke nye spillere signert og flere har også gitt seg. Trener Andersen har imidlertid ørlite å melde.

– Overgangene lar naturligvis også vente på seg grunnet covid, men vi kommer sterkere tilbake med nyheter fra den fronten i løpet av neste uke, avslutter han.,