FOTBALL: Randaberg var som ventet overlegne da laget møtte bunnlaget Finnøy hjemme på kunstgresset lørdag ettermiddag.

Hele 9–2 vant B-laget etter å ha ledet 4–0 etter første omgang.

Kampen ble punktert i løpet av fire-fem minutter i første omgang, for Anders Sivertsen, Martin Hestvik og Jonas K. Skjæveland scoret hvert sitt mål etter 13, 16 og 18 minutter. Anders Sivertsen scoret også ett til før pause og det var altså 4–0.

I andre omgang startet Torjus Halsne med målene, for Finnøy, etter 58 minutter.

Fire minutter senere scoret Bjørnar Tollaksen Nilsen og det sto 5–1. Tre minutter senere var det Aleksander Ognes tur, det sto 6–1. Finnøy reduserte to minutter senere da Håkon Baustad Kavli satte ballen bak Emerson van der Veen i Randaberg-målet.

Flere mål ble det, til Randaberg som var i slaget, eller at motstander rett og slett var dårlige.

Mathias Harestad, Tord Voll Sem og Sonny André Flatø Bugge scoret også, og da ble det pene 9–2 som avslutning på sesongen.

B-laget kom da på 8. plass med 32 poeng, mens Finnøy rykker ned med sitt ene poeng etter 22 kamper.