FOTBALL: Sverre Olav Joa tok plass som keeper og spilte sin aller første kamp for Randaberg, i den vanskelige bortekampen mot Varhaug.

Vanskelig ble det, for hjemmelaget var det beste laget og vant kampen, eller de rett og slett knuste Randaberg, for hele 10–0 sto det på dommerkortet etter kampen.

Det var målløst lenge i første omgang, men etter en halvtime løsnet det for Varhaug. Eirik Bergli fant nettmaskene og gav jærbuene 1–0 ledelse.

Dessverre var det ikke slutt med det i første omgang, for bare tre minutter senere sto det 2–0. Tobias Bakken Dalbye doblet ledelsen.

Det var fem minutters mareritt for Randaberg-spillerne, minutter de bør glemme fortest mulig. For etter 35 minutter var det klart for 3–0, målscorer Sondre Dvergsdal. Det så med andre ord meget stygt ut resultatmessig for Randaberg.

Det ble det også!

Sverre Olav Joa (keeper) debuterte for Randaberg i kveldens kamp mot Varhaug. Foto: Per Thime

Resultatmessig leverte nemlig Randaberg det svakeste som er gjort - trolig på lange, lange tider.

Varhaug fikk samme opplegg som i første omgang, men denne gang skjedde mye de første minuttene av omgangen.

47 minutter var spilt da Arild Auestad la på til 4–0, men 5–0 ble det bare to minutter senere da Eirik Bergli scora sitt andre mål.

Tre minutter etter fortsatte marerittet for Randaberg, fir Narve Bø sørget for hele 6–0 og det var bare spilt i 52 minutter, men Randaberg var i ferd med å gå på sitt styggeste tap på lange tider.

UFF DA!

For det var ikke over, laget ble ydmyket, for når det ble 7–0 etter 61 minutter, da var dette rett og slett en real ydmykelse. Tobias Bakken Dalbye scoret sitt andre mål for kvelden.

Randaberg var rett og slett sjanseløse i kveldens kamp, desidert årsverste og vel så det.

For målene rant dessverre inn. 71. minutter, 8–0, Ovar Undheim Høyland, 75. minutter, 9–0 Adrian Andersen.

10–0 ble det også, for etter 78 minutter fastsatte Rasmus Auestad resultatet.

Det ble en vond kveld for Randaberg, lite og ingenting fungerte og Varhaug lekte seg til 10–0 seier.

For Randaberg er det bare å forsøke å glemme tapet fortest mulig, for dette var rett og slett ille!