HÅNDBALL: De trives godt sammen på banen, de som muligens blir for «veteraner» å regne på håndballbanen. Tidligere har RHK-damene, som spiller i 5. divisjon, blant annet vært med i NM som ble avviklet i Bergen.

I går spilte damene seriekamp på Karmøy hvor Avaldsnes var motstander.

For denne sesongen ble det også skrevet et ørlite stykke historie, det ble sesongens aller første seier for damene.

Da sluttsignalet ble blåst utover Håvik idrettshall hadde nemlig Randaberg vunnet kampen 17–15.

Randaberg-damene kom riktignok noe trått i gang og lå under med 1–4 etter 11 minutter, men hentet seg mesterlig inn slik at det sto 6–6 etter første omgang.

De siste 30 minuttene av kampen ledet Randaberg hele tiden. Hele 13–7 sto det på lystavla da det var spilt i vel 12 minutter av 2. omgang.

Da sluttsignalet gikk sto det altså 17–15. Det var lagets første seier i serien denne sesongen, men neppe den siste.

Randaberg HK stilte dette laget, med antall mål i parantes: Cecilia Lopes Haarr (4), Karoline Westad Gytre (2), Marita Raustein Larsen (4), Janne Wessel Sande (5), Hilde Svangtun Helland, Therese Hansen, Stina Svalland Sande (1) og Charlotte Nilsen Løland (1).

Randaberg-damene tok altså sine første poeng og er på 9. plass på tabellen. Har du lyst å se laget i neste hjemmekamp?

Den spilles 15. januar, mot Kåsen.

PS! Randabergs lag i 4. divisjon har også spilt kamp denne uka. I Kvernevikshallen var det kamp mot Sunde, en kamp hjemmelaget vant 31–24. Lillian Tunge ble toppscorer for RHL-laget med 8 scoringer, fulgt av Celin Støle Simonsen med 6 mål og Cathrine Wikheim Merkesdal som scoret 4 mål.