FOTBALL: Randaberg 2 var rett og slett sjanseløse da laget spilte borte mot Vaulen i torsdagens kamp.

Kampen ble punkter i løpet av seks minutter i første omgang. Fra 31 til 37 minutter scoret nemlig hjemmelaget tre ganger og ledet 3–0 etter første omgang.

Bedre ble det ikke i 2. omgang, for seks minutter før pause fikk Fredrik Harestad sitt andre gule kort. Dermed fant dommeren fram det rødt kortet og Randaberg måtte spille 2. omgang med 10 spillere.

Det benyttet Vaulen seg av, for målene rant inn etter hvert. Etter 78 minutter sto det 8–0

Så, etter 81 minutter var det Vaulen som fikk rødt kort av dagens dommer.

Minuttet senere var det redusering for Randaberg til 8–1, mål signert Tord Voll Sem.

De siste fem minuttene scoret hjemmelaget ytterligere to ganger slik at Vaulen vant hele 10–1.

Tapet var sesongens største for Randaberg 2. Det gjenstår tre kamper, mot Buøy, Jarl og Madla 2 før serien er ferdigspilt. Det er allerede klart at Randaberg 2 beholder plassen i 5. divisjon.

Det var også et ganske redusert RIL-lag, fordi A-laget spilte samtidig.