FOTBALL: Havørn var motstander i den første hjemmekampen i serien for damelaget.

Randaberg kontrollerte mer eller mindre fra start til mål og vant kampen 2–0.

Sjansebonansa var det ikke i første omgang, men Randaberg ledet 1–0 etter scoring av Ida Lineah Nilsen Løland etter 28 minutter. Det var faktisk også en av det første mulighetene Randaberg hadde.

Det holdt seg med 1–0 etter den første omgangen, en omgang hvor Havørn var mest på egen banehalvdel og der skaper man ikke sjanser.

Lotte Flatø Bugge og damene vant den første seriekampen på hjemmebane. Foto: Per Thime

I andre omgang ble det mål, men også det til hjemmelaget. Hanna Marie Gjerde scoret omgangens eneste mål og sørget for 2–0 seieren og en fin start på sesongen.

1–1 mot Hinna 2 i serieåpningen og 2–0 mot Havørn gir faktisk en foreløpig tabelltopp for laget, men Randaberg og Havørn er de to eneste lagene med mer enn en kamp.

Neste kamp er et realt lokaloppgjor, for en tur gjenneom Byfjordtunnelen så havner man nesten på Rennesøy. 24. april spilles kampen i Vikevåg.