FOTBALL: Randaberg var favoritter før kampen mot Sandnes Ulf, og innfridde.

Alice Håversen Lindseth har vært borte med skade lenge, men har kommet tilbake - som et skudd.

I første omgang scoret hun to ganger for hjemmelaget, etter 21 og 38 minutter.

Det var nok til at laget ledet 2–0 etter første omgang, en ledelse som var fullstendig fortjent, for gjestene skapte ikke all verden foran Randabergs keeper.

Randaberg har to nye spillere på laget, hvor både Mona Marie Middelthon og Frida Staveland var med, hvor de to spilte fra start.

Kvarteret før full tid var det klart for den siste spikeren i kista, for Julie Helgevold Mathisen sørget for 3–0 ledelse og kampen var definitivt punktert, noe den strengt tatt var etter første omgang. 3–0 scoringen var også målscorers fjerde scoring i serien denne sesongen.

På overtid var det en kommende konfirmant sin tur. Innbytter Lotte Flatø Bugge vet hvor målet står. Hun sørget for 4–0 og dermed en meget sikker seier til RIL-damene. Flatø Bugge scoret tidligere i uka to mål for RILs lag i 4. divisjon.