VOLLEYBALL: I 2019/20 sesongen vant Randaberg 3–1 mot Koll i cupfinalen. Siste hinder mot ny cupfinale står på andre side av nettet i ettermiddag.

TIF Viking er motstander for damene når laget skal forsøke å ta seg til ny finale, i så fall den femte finalen laget er i siden 2015-sesongen.

– Blir virkelig stor stas når de to lagene som bare har vunnet i Mizunoligaen så langt møtes til semifinale i NM. Begge lag har et solid spill hvor kanskje Viking spiller med høyere risiko på serv. De har gode kanter og i tillegg kjører de opplegger/ diagonal bytter rundt midten på hvert sett, sier Randaberg-trener Espen Sørbø før kampen i ettermiddag.

Sørbø forteller at det er to lag som står godt til hverandre.

– Samtidig er det vel slik at vi er favoritter, men vet vi må prestere helt på topp for å komme oss til cupfinale.

TIF Viking har i likhet med Randaberg vunnet alle sine kamper. Da har de ikke spilt mot verken Randaberg eller Koll i serien.

– Viking hadde en sterk seier mot Øksil nettopp, så dette skal virkelig bli en batalje av de sjeldne i Randaberghallen. Vi er skadefri, sultne og gleder oss sykt for å vise oss frem i Randaberghallen Med god støtte betyr det fort et par ekstra poeng som kan bli avgjørende i ettermiddag, fra klokken 16, slår treneren fast.