Svømmerne presterer godt: - Nå blir det hjem og vaske treningstøy, så blir det Tenerife på treningsleir

Randabergsvømmerne forbereder seg til NM og Nordsjøstevnet. De lader opp i Danmark og på Tenerife.

  • Per Thime
Publisert: Publisert:

SVØMMING: Det er stor aktivitet blant RIL-svømmerne. Det er stevner og det er forberedelser til kommende stevner.

Klubben har mange medlemmer og ikke minst svømmere som utmerker seg på et godt nivå.

I helgen som var, har flere deltatt på svømmestevne i danske Thisted på Jylland. Thy Cup var målet og resultatene var gode for Randabergs utøvere.

– Det ble fire superfinaler for henholdsvis Halvor Borgstrøm (gull 50 bryst) Leja Dielininkaityte fikk sølv i sin superfinale for jenter 14 år. Alexandre fikk en bronse i dameklassen på 50 fri og Ingrid en bronse på 50 rygg i superfinalen. En flott gjennomkjøring med mange øvelser for de 6 svømmerne som var med, forteller Mona Helland Borgstrøm til Randaberg24.

Nå ligger svømmerne på treningsleir i Aalborg fram til torsdag. Da er det hjem og vaske klær og treningstøy, for turen går videre.

– Vi reiste søndag og det blir treningsleir frem til torsdag ved Skansen sportsenter. Her får vi god service i beste dansk stil. God mat og gode treningsforhold. Torsdag kveld blir det hjemreise med danskeferja til Tananger. Da blir det tid for å vaske klær og skifte ut kofferten. På lørdag reiser klubben videre til Tenerife Top-Training for å trene langbane i høstferien.

På bildet under ser du resultater fra helgens stevne i Thisted. Der er det mange gode resultater for de lokale svømmerne.

RIL-svømmerne oppnådde gode resultater under stevnet i Thisted, Danmark.
Publisert: