Nå skal det arrangeres nattcup i Vår Energi Arena

«PB Nattcup» er en ny storsatsning fra Randaberg IL Fotball

I Vår Energi Arena, eller «Randaberg Arena» som de fleste kjenner den som, skal «PB Nattcup» arrangeres. En ny storsatsning fra Randaberg IL Fotball.
  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:

SPORT: Fredag 21. oktober blir det en uhøytidelig fotballturnering i Vår Energi Arena i Randaberg. Arrangementet er en del av Randaberg kommune sitt 100-årsjubileum og arrangørene mener det er på tide med Nattcup i bygda.

— Nattcupen skal først og fremst være en sosial happening. Det er viktigere å ha det gøy enn å vinne, skriver Randaberg IL Fotball på sin nettside.

Arrangørene skriver at cupen er delt opp i tre klasser; de mellom 11 og 13 år, de mellom 14 og 16 år, og de voksne. Selv om de har årsklasser krever de lag med en miks av begge kjønn.

Arrangørene vet hvor mye lokalfotballen betyr for ordfører Jarle Bø, og har utfordret han til å delta på Nattcup. Dette bilde er av Ordfører Jarle Bø som tok deler av årets sommerferien i danske Vildbjerg for å heie frem sine lokale spillere.

— Vi ønsker gatelag, vennegjenger, bedriftslag, borettslag og sponsorlag. Og vi utfordrer selvsagt ordfører Jarle Bø til å stille et lag fra 100-årsjubilanten, skriver de videre på sin nettside.

Målet med nattcupen er sette sammen lag på en annen måte enn til vanlig. Det skal spille 6-er fotball, og alle som melder seg på må stille med lag som består av både jenter og gutter. Det skal hele tiden være minst to av hvert kjønn på banen.

For å gjøre det enkelt har Randaberg IL Fotball satt opp et eksempel; For er du en spiller på J14 så får du med deg et par venninner fra laget ditt, to gutter fra klassen, søskenbarnet ditt og venninnen hennes fra byen – og vipps, så har du et lag å melde på, for eksempel under navnet «Super Eagles». Bruk fantasien!

Les mer om hvordan du melder deg på.