Kort oppsummert

• Randabergs HKs herrelag i 4. divisjon slo UiSI 25-23 i håndballkamp denne uka.

• Studentlaget er på 2. plass, mens Randaberg er på 5. plass i serien.

• Toppscorer for Randaberg var Jarand Lein med 7 mål, noe som bringer ham opp til en tredjeplass i hele divisjonen.

Oppsummeringen er laget av AI-verktøyet ChatGPT og kvalitetssikret av våre journalister

HÅNDBALL: Randabergs HKs herrelag i 4. divisjon fikk en fin «skalp» denne uka da studentlaget UiSI ble slått 25–23 på bortebane.

Randaberg ledet 12–11 etter første omgang, men det var først da Lasse Hamre scoret og økte til 19–15 ledelse 10 minutter ut i andre omgang det virket til å gå mot seier mot laget som er på 2. plass i serien.

Så kladdet det ørlite for Randaberg, men de holdt seg foran, stort sett - bortsett fra da det ble 21–21, men da var det spilt i 22 minutter.

Randaberg sto distansen og holdt unna for studentene og vant kampen til slutt 25–23.

Toppscorer for Randaberg ble Jarand Lein med 7 mål, hvor ett kom på straffekast. Lein er også lagets toppscorer totalt, med 51 mål på 10 kamper, et snitt på 5,1 mål per kamp. Det fører han til 3. plass på listen for hele divisjonen.