JUNIORFOTBALL: Noen av juniorspillerne er allerede med i troppen til A-laget, men søndag kveld var det kamp mot Ålgård i eliteserien.

Første omgang går ikke over i historiebøkene som en av de store, for her var det mer svake pasninger enn gode.

Det var også lite sjanser de første 45 minuttene, men Randaberg maktet å score på en av sine få sjanser.

Det var også et fint mål, signer Jone Skjæveland. Han fyre løs fra rundt 16–17 meter. Ålgårds keeper strakk seg, men hadde ikke mulighet får å ta skuddet. Fortjent ledelse til hjemmelaget etter første omgang.

Randaberg spilte seg til noen sjanser i løpet av kampen mot Ålgård. Foto: Per Thime

I andre omgang ble det to scoringer, etter til hvert av lagene. Ålgård utlignet til 1–1 etter 50 minutter. David Grøvold satte ballen bak Randabergs keeper.

Hjemmelaget hadde lyst på alle tre poengene - og klarte det.

Etter 73 minutters spill sørget nemlig Tord Voll Sem for 2–1 og kampens siste mål.

Randaberg vant 2–1 - og Jonas Skjæveland og Sonny André Flatø Bugge fikk hvert sitt gule kort.