HÅNDBAL: Det var kampen da mye ikke stemte for RHK-damene i mandagens 4. divisjonskamp borte mot Tasta.

Randaberg ledet 2–1, men det var omtrent det, for hjemmelaget scoret fem mål uten at Randaberg scoret. Da ledet Tasta 9–4 etter 12 minutter av første omgang.

Dette var noe Randaberg aldri tok igjen, og Tasta ledet hele 17–10 etter 1. omgang.

I andre omgang var Randaberg bedre med, men forspranget til Tasta var for stort.

Hjemmelaget scoret 15 mens Randaberg scoret 13 ganger i andre omgang. Da sto det til slutt 32–23 på tavla da sluttsignalet gikk.

Toppscorer for Randaberg ble Cathrine Wikheim Merkesdal og Celin Støle Simonsen, begge med 7 mål. Tasta leder serien, mens Randaberg er på 9. plass med sine 13 poeng.

Det er like over nedrykksstreken og bare poenget foran Åkra, men RHK-damene har tre kamper mindre spilt.