Opptur for herrelaget - vant på bortebane

Lørdag ble det 0–3 tap, men søndag reiste RIL-herrene seg da OSI var motstander.

Trener Kevin Ces og Randaberg vant mot OSI.
  • Per Thime
Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

VOLLEYBALL: Randaberg hadde lagt tapet mot Koll bak seg, for i søndagens kamp var det et helt annet mannskap som om entret banen da OSI var motstander i Oslo.

Ikke bare var spillerne mer på hugget, men det var også gjort endringer i formasjonen. Gøran Rønneberg var tilbake som opplegger - og mye tyder på at det blir på den måten.

I søndagens kamp var det flere spillere som viste seg fram på en mye bedre måte enn lørdag. Jo, de slo inn poeng også da, men i dag var det et RIL-lag som skulle vinne.

Første sett ble jevnt helt inn til mål, men Randaberg vant settet 25–23.

Dermed var åpningen av kampen i boks. Det fortsatte det andre settet. Randaberg fikk etter hvert et overtak og halte det hele greit i land med solide 25–19.

Tredje sett ble ikke uventet en noe annen affære. på 2–0 kan man noen ganger senke skuldrene noe. Det gjorde også Randaberg. Etter en jevn åpning på kampen så reiste OSI noe i fra og ledet 9–5.

Randaberg hentet seg inn og kom seg opp på 9–9, for OSI knep noe flere poeng, blant annet etter noen gode smasher fra kantposisjon.

Hjemmelaget ledet 13–11 da de tok time-out, for ikke alt fungerte nå for OSI. Randaberg fikk poeng, blant annet to kjappe fra Rune Berg som hamret løs på laget fra hovedstaden.

Det sto 17–17 da OSI tok sin andre og siste time-out for settet. Randaberg var i ferd med å snu settet.

Det skjedde ikke umiddelbart, for OSI gikk opp til 18.17 ledelser, før det ble 18–18 da RILs tyske spiller, Steffen Bauerochse hamret inn poeng.

Johannes Helland-Hansen slo til med en knusende blokk og dermed var Randaberg igjen i føringen. Etter et serve-ess fra sammen spiller ledet RIL 23–19 og hadde bare to baller igjen før sett og kamp var vunnet.

Det var ikke helt slutt, for OSI reduserte, men Randaberg fikk matchball på 24–22 ledelse. Den ble misbrukt, men det var en mulighet igjen for Randaberg. Før det tok Randaberg time-out.

Laget var i ferd med å gå på en ørliten smell i 3. sett. 23–24 ble til 24–24 og dermed var man like langt.

Randaberg tok ledelsen 25–24 og hadde ny matchball, men nei - OSI smashet tilbake.

Ny smash sendte OSI foran, med settball på 26–25. Randaberg var i ferd med å tape settet, men Riisland smashet inn poeng til 26–26. Det var altså en dramatisk avslutning av settet.

Randaberg vant neste poeng, etter en solid blokk fra Jhannes Helland-Hansen og hadde nok en matchball. De ledet 27–26, men neste serv endte i nettet og da var det 27–27.

Det ville seg liksom ikke helt for noen av lagene, men Randaberg kom tilbake i førersetet etter en smash fra Rune Berg.

Da var det jo «bare» en blokk som skulle til så var det gjort - og det skjedde. Johannes Helland-Hansen slo til med en god blokk og da vant Randaberg settet 29–27 og kampen 3–0.

Statistikk fra kampen ser du her.

Publisert: