FOTBALL: Søndag kveld var det Sola som var motstander på bortebane. Sola stilte med tidligere RIL-spiller Elias Rønning Ørn (16) i mål.

Randaberg er i ferd med å gjøre sin aller beste sesong på svært mange år - og gårsdagens kamp bekrefter bare det.

Allerede etter tre minutter scoret Marcus Helmichsen Prestegård 1–0 til Randaberg. Samme spiller var på farten bare åtte minutter senere og doblet ledelsen.

Kampen ble avgjort i første omgang, for bare etter 20 minutter ble det nok en scoring. RIL-juniorene kjørte over hjemmelaget og tok ledelsen 3–0 etter mål av Jonas Kristiansen Skjæveland.

Minuttet før pause var det scoring av Sturle Engelsgjerd Lindanger og det var 4–0 til pause.

Sole reduserte på overtid i andre omgang slik at Randaberg vant kampen 4–1. Gule kort til RIL-spillerne Sturle Engelsgjerd Lindanger og Marius Kleppa Knarvik.

I neste serierunde er det Staal Jørpeland som kommer til Randaberg.Laget har igjen fire kamper og er på 3. plass.