A-laget bør vinne i kveld - spiller borte mot Vidar 2

Randaberg står med tre seire og tre tap så langt i serien. Det er på tide med ny seier.

Randaberg bør slå tilbake med seier i kveldens kamp mot Vidar 2.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:

FOTBALL: 8. plass før sjuende serierunde er status for Randabergs A-lag. Det er bare sånn pass, for målsettingen er høyere enn det.

Da gjelder det å vinne kamper, noe laget ikke har gjort de siste to spilte mot Frøyland og Vardeneset.

I kveld er det nye muligheter i bortekampen mot Vidar 2. Laget fra Lassa vant 4–0 mot Klepp i forrige runde mens Randaberg tapte 1–3 mot Frøyland.

Vidar er på 6. plass, men bare poenget foran Randaberg før kveldens kamp. Randaberg-trener Martin Hestvik forventer en tøff kamp.

– Ja, det blir en tøff kamp mot et godt Vidar-lag. Vidar har lang tid til neste A-kamp (25. mai) og da forventer jeg at vi møter et av de bedre lagene de kan stille, sier Hestvik.

For Randaberg blir det viktig å stole på egne ferdigheter, tørre å være seg selv på banen. Laget bør ha gode muligheter for seier, men må vise mer enn laget gjorde mot Frøyland i forrige kamp.

Flere spillere er ute til kveldens kamp, men Randaberg har tropp til å vinne denne kampen, det er Vidar 2 laget skal møte. Blant spillerne som er uaktuelle er Thomas Granhøy Gundersen (brudd i finger), Vegar Solstrand Ludvigsen, Marius Naustdal Storevik og Ole-Kristian Førde.

Randaberg24 tips: 1–3

Publisert: