Live blir volleyballproff i Tyskland

Live Sørbø forlater Randaberg til fordel for spill i Tyskland.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over tre år gammel

SPORT:

Live Sørbø forlater Randaberg og skal fortsette karrieren som volleyballspiller på det høyeste nivået i Tyskland. Hun skal nemlig spille for klubben Ladies in Black Aachen.,

– Jeg gleder meg kjempemye, for dette er jo en drøm som går i oppfyllelse, sier Live Sørbø til Randaberg24, minutter etter overgangen er bekreftet.

Takket ja fort

Sørbø forteller at hun fikk et tilbud som hun var snar med å takke ja til. Hun er den første spilleren blant kvinner i Randaberg som kan kalle seg volleyballproff.

– Jeg vet ikke når jeg skal reise nedover, men det kommer jo an på koronasituasjonen og i tillegg må jeg være helt klar i håndleddet etter operasjonen. Det går bra, men det er ennå litt opptrening som skal til.

https://twitter.com/AntenneAC/status/1255789311158562817

Den tyske klubben hun skal spille for trenes av den norske landslagsstreneren og det var også en av grunnene til at hun valgte seg den klubben.

Leilighet, bil og mat

– Når det kommer til lønn så får jeg noen kroner, samt at det blir stilt leilighet, bil og mat til disposisjon. Jeg er kjempefornøyd og bare gleder meg, forteller hun mens hun er på skolen - og egentlig ble forstyrret i undervisningen.

Det er også en annen norsk spiller i klubben, nemlig Emilie Olimstad. Hun har nettopp signert ny kontrakt med den tyske toppklubben som spiller i Bundesliga.

https://www.facebook.com/LadiesInBlackAachen/posts/2568905063215007

Det ligger an til å bli en helt ny opplevelse for Live Sørbø. Randaberghallen blir byttet ut med sine 100 tilskuere til en hall i Aachen med over 1000 tilskuere på hjemmekampene.

https://twitter.com/ufleku2/status/835533799010222082

– Det blir superspennende og se hvordan det blir. Det er klart jeg kommer til å savne Randaberg, men jeg kommer nok tilbake om noen år.

https://www.youtube.com/watch?v=KxGwKKyVVLY

Publisert: