SERIEÅPNING:

Randaberg damelag serieåpnet i 3. divisjon torsdag kveld. Før kampen var spenningsmomentet om de hadde klart å få på plass keeper - for laget har ikke registrerte spillere på den plassen.,

Det ordnet seg imidlertid, for Inger Anette Lorentzen tok utfordringen, fikk seg et par hansker og startet bakerst. Før kampen var hun ikke registrert med en eneste kamp siden 2017-sesongen.

— Jeg pleier å være nervøs før kamper, men det er jo snart fire år siden jeg har spilt, så jeg kjente ekstra på det i kveld før kampen mot EIK, sier hun til Randaberg24.

Hun forteller at det faktisk var slik at hun hadde skikkelig vondt i magen før hun tok på seg keeperhanskene.

— Det verste som finnes er å sette en utespiller i mål. Jeg har sluttet som aktiv, men holder formen ved like ved litt old-girls fotball. Jeg takket ja da jeg ble spurt, i stedet for å sette en utespiller i mål. Når det er sagt var det kjekt å være med, og vi fikk i tillegg ett poeng i serieåpningen, fortsetter 39-åringen.

Det var akkurat det RIL-damene gjorde. Pølsene i kiosken var knapt lunka da hjemmelaget tok ledelsen. Liva Landsnes Jensen sørget for scoring allerede etter ett minutt.

<img class="alignnone size-full wp-image-46938" src="https://randaberg24.no/wp-content/uploads/2021/08/DSC_8174.jpg" alt="" width="3470" height="2659" >

Begge lag hadde sine sjanser i første omgang, blant annet to skudd som gikk i stanga, men hjemmelaget ledet 1-0 og keeper Lorentzen kunne puste lettet ut etter debuten, foreløpig.

I andre omgang var det gjestene fra Eigersund som startet best. Utligningen kom i det 55. minutt, signert Martine Klippen.

12 minutter senere gikk gjestene opp i 2-1 ledelse etter et skudd fra rundt 20 meter. Utagbart for keeper Lorentzen var det ikke, og dermed en litt enkel ledelse til EIK.

De hadde mer på lager, det unge laget fra «Okka» by. Kine Isabell Klippenberg Hovland sørget for 3-1 ledelse.

<img class="alignnone size-full wp-image-46954" src="https://randaberg24.no/wp-content/uploads/2021/08/DSC_8284.jpg" alt="" width="3818" height="2630" >

Det var på et tidspunkt RIL-damene ikke fikk til all verden av muligheter, men de hadde ikke gitt opp. Tre minutter før full tid kom reduseringen, signert Ida Lineah Nilsen Løland.

Ikke nok med på det, minuttet før dommeren blåste av kampen kom også utligningen. Lea Kraft Vistnes sørget for at det ble poengdeling i serieåpningen, med 3-3.

— Jeg synes vi skal være veldig godt fornøyd med ett poeng i åpningskampen, oppsummerte keeper-vikarene.

RIL jobber med keeper og har et par aktuelle navn det jobbes videre med.

Kampfakta: 3. divisjon damer
Randaberg stadion:,Randaberg-EIK 3-3 (1-0),Mål: 1-0 (1) Liva Landsnes Jensen, 1-1 (55), Martine Klippen, 1-2 (67), Martine Klippen, 1-3 (71), Kine Isabell Klippenberg Herveland, 2-3 (87), Ida Lineah Nilsen Løland, 3-3 (90), Lea Kraft Vistnes,Gult kort: Hilde Figved, EIK,Dommer: Geir Jostein Røskar, Sunde IL,Tilskuere: 50