SPORT: I verdenssammenheng er sandvolleyball en helårssport, men ikke på Randaberg, det fikk arrangørene erfart i formiddag da Randaberg Volleyball inviterte til familiedag på sandvolleyballbanene like ved Randaberghallen.

— I et slikt vær skulle vi ønske vi hadde en innendørsbane. Det finnes nok av plasser å sette opp en slik hall. Vi tenker blant annet på parkeringsplassen utenfor arenaen eller på parkeringsplassen like ved disse banene.

Dette var omtrent de eneste som kom. Sporty stilte de involverte i sporten, ildsjeler og foresatte til spillerne opp for å heie frem sine unge lovende. Foto: Simen Ingemundsen

Dessverre var det få oppmøtte til arrangementet, men sporty stilte frivillige og foresatte til spillerne opp da regnet bøttet ned. På grunn av uværet ble programmet kortet ned, men viktigst av alt; spillerne fikk kost seg, og showkamper ble det på de som hadde møtt opp.

— Vi hadde stor interesse på dette arrangementet i forveien, men skjønner folk ikke kommer i dette været, sier Mads Fossmark.

På samme dag for ett år siden ble Anders og Christian historiske OL-mestre i sporten, det var i den anledning Randaberg Volleyball arrangerte familiedagen.

Sjekk våre bilder fra showkampene