HÅNDBALL: Randaberg-damene leverte godt fra seg mot Tasta i ettermiddagens kamp 4. divisjon.

Så bra var det at laget vant kampen til slutt med 20–18. Det betyr at Randaberg nå har 7 poeng på lagets fem første seriekamper.

Dagens kamp var altså av det jevne slaget – og lagene fulgte hverandre tett, spesielt i første om gang. Tasta ledet 8–7 da det var spilt i 22 minutter, men så stengte Randabergs keeper målet, laget scoret tre ganger og ledet 10–8 etter første omgang.

Randaberg HK spilte en bra kamp, vant og klatret på tabellen. Foto: Per Thime

Et godt stykke jobb i forsvar er bra i håndball. Randaberg jobbet godt, reiv og slet i Tasta-damene og gjorde også jobben fremover på banen.

Innledningsvis i andre omgang gjorde laget et realt rykk og gikk fra 10–8 til 14–8 ledelse. Da var grunnlaget for seieren lagt, for selv om Tasta scoret de siste tre målene, så holdt det inn for Randaberg HK.

Da sluttsignalet gikk hadde laget altså vunnet 20–18, etter en godt gjennomført kamp.

Randabergs toppscorer ble Celin Støle Simonsen med 6 mål. Randabergs øvrige mål ble scoret av Ida Lineah Nilsen Løland (1), Vendela Bore Neverdahl (4), Amalie Goa Berge (4), Maria Kulikova Jensen (1), Hannah Sande Ege (1) og Marthe Dybdahl (2).

Rundt 50 tilskuere hadde funnet veien til kamp.