FOTBALL: Alt tydet på en komfortabel seier for Randaberg 2-damene som spiller i 4. divisjon.

Da lagene gikk i garderoben etter første omgang gjorde de det med en 2–0 ledelse.

Lotte Flatø Bugge hadde scoret to ganger (14 og 25 min) og det hele så veldig bra ut. Bedre skulle det bli, for bare minuttet ut i starten på andre omgang scoret Thea Dalaker Dyrseth for RIL-damene.

Det sto 3–0 og det gikk mot tre poeng. Lenge så det ut til å bli det.

Men ting skjer ganske fort av og til i fotball. Havørn-damene kom nemlig tilbake. I løpet av kampens siste 15 minutter mistet RIL-damene grepet. De snublet.

Laget slapp Havørn inn i kampen, for etter 75,80 og 86 spilleminutter ble det tre mål for laget fra Tananger.

Marianne Fagerland og Stine Kloster (2) tegnet seg nemlig på scoringslisten. Da ble det poengdeling og en nedtur for Randaberg etter 3–3 ved full tid. Randaberg er fortsatt på 7. plass, mens Havørn står på 10. plass i 4. divisjon.

Damenes neste kamp er hjemme mot serietoer Vidar 2. Den spilles på kunstgrasbanen 7. september.