VOLLEYBALL: Da Randaberg tapte semifinalen i NM borte mot BK Tromsø (0–3) skjedde det et eller annet. For etter det har det bare blitt en oppskriftsmessig seier, mot Topp Volley på Sand.

Ellers har det blitt tre tap på laget som da var på 2. plass og som kjempet om å ta 1.-plassen på tabellen. Nå er det ikke slik, selv om det er en jevn serie.

Når laget lørdag ettermiddag spiller hjemme mot Øksil er Randaberg henvist til 4. plass og er i øyeblikket to poeng unna 2.-plassen, men med en mer spilt kamp enn Førde som innehar den viktige plasseringen som har betydning for sluttspillet.

Foto: Per Thime

– Ja, vi mistet nok litt piffen da vi tapte semifinalen i Tromsø, men det er også andre ting som spiller i. covid-19 er ikke over og vi har hatt spillere ute også med det, samt skader, sier lagets beste spiller, Håvard Aarrestad til Randaberg24.

Lørdag er det nyopprykket Øksil som altså venter. Laget er på 6. plass på tabellen og har gjort det bra, men de har også gode spillere med seg – og så gode at to av lagets beste er i toppen når man regner poeng. Både Mathias Loftesnes og Isak Helland-Hansen skal man se opp for – og forsøke å stoppe når deres avslutninger suser rundt ørene til Randaberg-spillerne.

– I forrige hjemmekamp slet vi med serv og tapte en del poeng på det. Det går en del på det som har med spilleforståelse og fokus og når vi kan forsøke å pushe serven. Nå har vi hatt et par gode uker med trening og ting begynner igjen å fungere. Jeg tror at vi skal ha gode sjanser mot Øksil.

Det bør laget ha – for hjemme mot Øskil er det bare seier som gjelder, for et lag som i øyeblikket er best på papiret.