SOMMERSPORT: Spillere fra Randaberg Volleyballklubb deltar eller skal delta under NM i sandvolleyball som startet i formiddag.

Talentet Hermine Fossmark er blant dem som er med, og hun stiller opp i NM både i 17 års klassen og i 16 års klassen. I dag er første dag med kamp i den første klassen, mens del to blir med start fra fredag.

Hermine spiller sammen med et annet talent i sandvolleyball, nemlig Nora Halgunset fra Asker Skiklubb.

I ettermiddag spilte de to første kamp på Voldsløkka i Oslo, hvor motstandere er et par fra Koll IL, nemlig Vilde Moe og Ronja Blichfeldt Mjønes.

Hermine og makker var suverene i kampen hvor motstanderne var helt sjanseløse. Det ble nemlig en knusende seier. 2–0 i sett etter settsifrene 21–6 og 21–14.

Det er ren utklassing det.

– Joda, vi vant kampen klart, men vi er likevel ikke 100 prosent fornøyd med spillet. Det ble mye serving og lite spill i den første kampen, så vi vinner klart, men vi har også mye å gå på, sier Hermine Fossmark til Randaberg24.

Neste kamp spilles i morgen.

Hermine Fossmark på serv i første kamp, en kamp som endte med en solid 2–0 seier. Foto: Privat

Fra Randaberg stiller også et annet talent, nemlig Aurora Kolnes Brimsø. Sammen med Malin Brynjelsen fra Haugesund skal også de i aksjon, hvor første kamp var i formiddag mot et lag fra Stovner IL.

I den første kampen ble det 2–0 seier for Randaberg-spilleren, sammen med makker. Settsifrene var solide 21–16 og 21–10 og neste kamp er i morgen for Kolnes Brimsø og hennes makker på banen.

Det er hard kamp om å ta seg videre fra mesterskapet, for i J17 klassen er det hele 237 lag fra hele landet som deltar og det skal spilles mer enn 700 kamper før et lag er igjen som vinnere av mesterskapet.

Aurora Kolnes Brimsø er et talent både innendørs og ute på sandvolleyballbanen. Foto: Arkivbilde, Per Thime