FOTBALL: I går ettermiddag spilte Randaberg mot Forus Gausel, en kamp som endte med 7–0 til motstanderlaget.

Det var noen misfornøyde randabergspillere Randaberg24 møtte etter kampen.

— Det er dumt med tap, men moralen i laget forsvant da vi skjønte hvilket lag vi hadde møtt. Slike tap skal ikke skje, men vi lærer av slikt. Spesielt tror jeg vi må bli bedre til å snakke oss spillere i mellom og løpsviljen må bli bedre, sier visekapteinene Andreas Grov og Sofus Køningsberg.

Randaberg møtte hard motstand fra Forus Gausel. Foto: Simen Ingemundsen

De har både hatt nedturer og oppturer; vant Kattegat Cup i 2019, og vant Regy Cup i fjor, samt tredje divisjon samme år. G17 har også møtt hard motstand fra Vidar og Sola siden de startet for seks år siden.

— Det er nok de to fotballagene som har utklasset oss mest, men i år er det Forus og Klepp som har gitt oss mest motstand, sier kaptein Aleksander Ogne.

Nå til søndag møter de Bryne, så nå venter en uke med trening og dialog om gårsdagens kamp. For de er klare på hvilke feil som ble gjort, og er klare for å forbedre dem.

— Vi sliter jo litt ekstra nå som fire av de beste spillerne våre har skadet seg, men vi skal gjennom sesongen gjøre så godt vi kan og sørge for å få flest mulig poeng, sier Køningsberg og Grov, før Ogne avslutter.

— Vi er like mye en gjeng med kamerater som en gjeng med lagspillere. Så vi skal gjøre alt for å sikre oss seire denne sesongen.