Rekruttene kjørte over gjestene - Lester med hat-trick

Lester Mitchell sørget for hat-trick da rekruttlaget vant mot FC Show.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Randaberg 2 hadde ingen som helst problemer mot FC Show i fredagens kamp.

FOTBALL: Randabergs rekruttlag stilte et godt lag i 5. divisjonskampen mot FC Show fredag kveld.

Flere spillere fra A-lagets spillerstall var med, noe som også viste igjen på banen. FC Skow hadde i første omgang svært lite å by på når det kom til sjanser, men hadde et skudd i tverrliggeren mot slutten av omgangen som ikke endte i scoring.

Før det var det Randaberg som hadde ballen mest - og spilte bra i hvert fal de første 20–25 minuttene. Randaberg tok ledelsen helt fortjent da det var spilt i 12 minutter. Sander Økland Schøld fikk god plass, fyrte løs og sørget for 1–0 ledelse.

Det var heller ikke slutt med det i første omgang. Randabergs rekrutter har flere talenter, hvor Lester Mitchell er en annen enn første målscorer. Mitchell sørget for 2–0 ledelse etter at det var spilt i 30 minutter, noe som holdt seg fram til pause og som var helt fortjent.

Lester Mitchell scoret ett av Randabergs mål i første omgang.

I andre omgang fortsatte Randaberg med mye av det samme. Laget hadde god kontroll på gjestene med sine velkjente rosa drakter.

FC Show hadde før kampen bare poengløse Finnøy bak seg på tabellen, noe det er fortsatt.

Da det var spilt i 65 minutter ble det 3–0, for Lester Mitchell viste seg fram igjen. Der og da var kampen avgjort.

Lester Mitchall hadde slettes ikke gitt seg for kvelden. To minutter før slutt noterte han seg for sitt tredje mål. Hat-trick står det da i bøkene etter denne kampen. Randaberg var best i det meste og vant enkelt 4–0 mot et for kvelden svakt FC Show.