LØPING: Her var det ikke for noen å løpe seg rett i tet for så å holde seg der, det neste døgnet.

Lørdag formiddag stilte tre løpere fra Grødem Runners til start på det som heter Bislett 24-timersløp, et løp som er 546,5 meter, men det er per runde.

Hanna Kirkeli med medalje etter løpet. Foto: Privat

Fra Grødem Runners var det tre løpere blant de 162 påmeldte.

* Hanna Kirkeli

* Marion Jørpeland Vatland

* Ole Steinar Vatland

Målet var altså å holde ut løpet – og se hvor langt man kunne løpe i løpet av timene i gangene i kjelleren på Bislett.

Hanna Kirkeli stilte i klassen 23–34 år og løp vel 161 kilometer. Det var godt løpt og holdt også til 3. plass i hennes klasse.

Marion Jørpeland Vatland løp vel 100 kilometer og endte på 9. plass i sin klasse, 40–44 år og Ole Steinar løp 86,89 kilometer under løpet og ble nummer 16 i sin klasse, 40–44 år.

Samtlige tre med godt levert, der altså. Underveis i løpet var det også bevertning i form av mat. Utøverne unne altså spise og drikke mens de beveget seg i banen, men uten å søle!

På menyen sto blant annet pasta med tomatsaus og kjøttboller, kjøttsuppe og grønnsakssuppe, samt mer til.