Kamp i kveld for A-laget: – Vi må gjøre det skikkelig, da skal vi vinne!

I kveld er det A-kamp og det er forventet tre poeng.

Thomas Granhøy Gundersen var kaptein i vårens kamp mopt Hundvåg. I kveld er det kamp på stadion.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:

FOTBALL: Noen kamper skal man vinne - og kveldens kamp mellom Randaberg-Hundvåg, skal når man ser på tabellen vinnes av Randaberg, for det er 20 poeng mellom de to lagene på tabellen.

– Så enkelt er det nok ikke, men vi får nok et annet kampbilde enn det vi hadde mot EIK 2 sist. Da møtte vi et lag med mange spillere fra deres A-lag, noe vi merket. I kveldens kamp kommer vi sannsynligvis til å ha en del ball, så gjelder det egentlig bare å gjøre ting skikkelig, ha balltempo og ikke minst kvalitet til å få ballen i mål, sier Randaberg-trener Martin Hestvik.

Randaberg vant 4–1 mot Hundvåg i vårens oppgjør. I kveld er det nye muligheter for flere poeng.

I vårens kamp mellom de to lagene endte det med 4–1 seier til Randaberg. Siden den gang har mye skjedd, for flere spillere er borte fra laget av ulike årsaker.

– Det er slik det er, men vi har vist at vi har et lag som kan. Nå har vi også fått inn Magnus Meling Sunde, fra Brodd, en ung spillersom er treningsvillig og som holder et bra nivå. Vi ønsker å plusse på med et par spillere til, men bare om det er de rette spillerne, fortsetter treneren som selv sto som spiller på kampkortet i forrige kamp mot EIK 2.

Til kveldens kamp er det heller ikke et fulltallig hjemmelag som stiller.

– Nei, vi har Ruben Sirevåg ute med karantene til kveldens kamp og mister dermed en X-faktor, men ellers er det et skadefritt lag, bortsett fra dem som er langtidsskadet og ferdigspilt for sesongen.

Hundvåg er på 14. og siste plass på tabellen, laget har 3 poeng etter seier mot Midtbygden IL, tilbake i begynnelsen av juni. Laget har startet høstsesongen med 2–8 og 0–2 tap mot Bryne 2 og Klepp. I kveld venter Randaberg.

Kampstart på stadion er klokken 18.00.

Randaberg24 tips: 6–1

Publisert: