FOTBALL:

Nye skader på Ruben og Marius før dagens kamp. Forhåpentligvis ikke langvarig på noen av dem. Et nytt covid-tilfelle i gruppen, så nå må snart samtlige hatt minst en runde av dette. Noen av de yngste har i tillegg vært på klassetur hele uken, og kommer akkurat tidsnok tilbake, men med tunge bein, sier RIL-trener Preben Andersen.

Marius Naustdal Storevik er kaptein og spillende assistenttrener, men er skadet før kveldens treningskamp mot MIL. Foto: FOTO: Per Thime

Det er før kveldens nest siste treningskamp før serien starter senere denne måneden. Kveldens motstander er MIL fra Tau.

– Stiller uansett med et bra mannskap, tropp og lag. Vi møter et lag som sannsynligvis vil være på samme nivå som vår første motstander i serien. Vi er nok favoritter, og forventer at vi viser igjen i dag med et trøkk og intensitet som tilsier at vi nettopp skal være favoritter.

I treningskampene skal det øves på forskjellige ting før serien kommer i gang.

Dette er kveldens lagoppstilling for Randaberg.

– Treningskampene så langt har vært blanda drops, men det er nettopp derfor vi spiller treningskamper, for å få øvd på ulike elementer, og gi folk mulighet til å vise seg frem. Resultatene er relativt betydningsløse sånn sett. Forventer i dag at vi viser oss fra en bedre side enn sist kamp mot VBK, for det var en ripe i lakken, men har allerede medført mer tenning i treningsøktene, så noe godt har det i alle fall kommet ut av den kampen.

Trener og støtteapparat har ikke lagt målsettingen for årets sesong ennå, men ser for seg å gjøre det bedre enn i fjor da laget kom på 8. plass.

– Vi har ingen eksakt målsetting, men vi jobber for utvikling, og ønsker å bli bedre enn fjoråret. Vi kan bli så gode som vi tillater oss å bli, men det krever store bidrag fra hele gruppen. Forventningene er at vi skal være så gode at vi kan utfordre om en topplassering. Når prestasjonene blir gode nok, så kommer resultatene automatisk etter.