RANDABERG ARENA:

Ett mål i hver omgang var nok for Randabergs juniorlag i siste seriekamp denne sesongen. Det holdt nemlig til 2-0 seier mot Madla.,

De rundt 100 tilskuerne i hallen hadde knapt satt seg da kampens første mål ble scoret. Etter fem minutter tok hjemmelaget ledelsen etter scoring av Sondre Ekrene Valen.

Hjemmelaget spilte seg til et par sjanser til i første omgang, men flere mål ble det ikke. Etter 64 minutter var det så klart for 2-0. Markus Bø Tunge satte ballen bak Madlas keeper. Det ble også kampens siste mål. Hvis statistikken er riktig så var dette hans femte mål denne sesongen.

Kaptein Paal Vistnes. Foto: FOTO: Per Thime

— Jeg synes vi spiller en ganske bra kamp og vi vinner igjen og har hatt en god sesong, sier kaptein Paal Vistnes til Randaberg24.

Juniorspilleren, som også tilhører A-lagets spillertropp, mener det egentlig har gått over all forventning.

— Nå ble det jo en enkel serie, men hvis vi ser litt bort fra den første kampen mot Vidar, så har det til tider vært veldig bra. At vi klare å bli nummer to i eliteserien i Rogaland skal vi være meget godt fornøyd med, vi er tross alt nyopprykket denne sesongen.

Arnt Olav Holter er trener for Randabergs juniorlag. Foto: FOTO: Per Thime

Fornøyd var også trener Arnt Olav Holter.

— Imponerende av spillerne våre dette. Dette er spillere som liker å spille sammen - og trene mye. Det er mulig vi hadde godt av smellen (1-7) mot Vidar i serieåpningen. Der fikk vi en oppstrammer som viste hvor veien gikk videre. Den har guttene tatt på strak arm, sier Holter.

Også neste år er de aller fleste av spillerne juniorspillere. I dag er det ingen som vet hvordan neste sesong blir på grunn av smittesituasjonen. Fem av spillerne på laget er i A-stallen.

— Vi får jo bare se det an hvordan det blir. Det beste er jo om ting blir normalt slik at også A-laget kan komme i gang. Gjør de så mener jeg laget bør satse på å komme seg opp til 3. divisjon fortest mulig. Vi vet det er en del talentfulle spillere - og de blir fort interessante for andre klubben. Spiller A-laget i 3. divisjon er det enklere å beholde spillerne, men blir det flere sesonger i 4. divisjon så er jeg redd for at klubber som Madla, Brodd og Vidar kommer på banen, for de er i 3. divisjon allerede.

Lag,S,P1, Vidar 1,9,242, Randaberg 1,9,213, Djerv 1919 1,9,184, Kopervik 1,9,155, Staal Jørpeland 1,8,136, Hinna 1,8,107, Madla 1,9,98, Bryne 1,9,79, Vardeneset 1,8,610, Vard Haugesund 1,8,4,

Selv om serien er ferdig har ikke juniorspillerne tenkt å ligge på latsiden.

— Vi er så heldige at vi har to dager her i arenaen i uka, så det skal vi benytte oss av. I tillegg har vi invitert Flekkefjord sitt juniorlag til treningskamp 21. november - og det blir nok årets siste kamp for guttene.