Damene reiste for å vinne - slet mot bunnlaget og tapte

Randaberg kom med tre strake gevinster og ni poeng til kampen mot Stegaberg i kveld.

Damelaget kom sent i gang borte mot Stegaberg og det ble tap for laget.
  • Per Thime
Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

FOTBALL: Laget var store favoritter til å ta sin fjerde strake, for Stegaberg hadde ett fattig poeng før kampen mot Randabergs damer.

På syv kamper hadde Stegaberg før kveldens kamp scoret tre mål og fikk sitt eneste poeng mot Falkeid i forrige serierunde.

Det var premissene før kveldens kamp på Frakkagjerd stadions kunstgrasbane.

Det er imidlertid ikke alltid det går som det kanskje forventes. Hjemmelaget holdt nullen i første omgang og Randaberg klarte ikke å score.

0–0 etter de første 45 minuttene, men en real kalddusj ventet innledningsvis i 2. omgang.

To minutter etter sidebytte tar hjemmelaget ledelsen da Johanne Waage Haakull scorer og sørger for 1–0 ledelse.

Bedre ble det ikke da Stegaberg doblet ledelsen. Cecilie Apeland var sist på ballen etter 59. minutter - da ble det altså 2–0.

Skulle så Randaberg tape mot bunnlaget som bare hadde ett poeng?

Mye tydet på det, men etter 66 minutter reduserte RIL-damene. Liva Landsnes Jensen scoret sikkert for gjestene.

Ennå var det godt med tid for å forsøke å ta med seg både ett og tre poeng hjem over Boknafjorden.

RIL-damene satte inn en aldri så liten sluttspurt. 16 minutter før full tid ble det scoring, for Karen Viste Madland var på rett plass, scoret og utlignet til 2–2.

Slutt var det ikke, for seks minutter før full tid fikk hjemmelaget straffespark. Kamilla Rasmussen scoret sikkert fra krittmerket og dermed så det igjen ut som det gikk mot tap for favorittene, før kampen.

Det ble et noe overraskende tap for RIL-damene. Stegaberg fikk sesongens første seier og Randaberg gikk på knepent tap. Hjemmelaget vant kampen 3–2.

Randaberg er på 7. plass på tabellen og møter Djerv1919 i neste serierunde, 15. mai.

– De scorer på sine sjanser og det gjør dessverre ikke vi. I dag er vi ikke påskrudd før lenge etter kampen er i gang, men vi hadde mer enn nok sjanser til å kunne avgjøre, men dessverre gikk det ikke ikke i kveld, sier assistenttrener Jarle Totland til Randaberg24.