FOTBALL: Randaberg gjorde et forsøk, men Brynes rekrutter var bedre og vant kveldens kamp fullt fortjent. Randaberg slapp til slutt inn ganske mange mål.

I første omgang var det hjemmelaget som i store deler av omgangen presset Randaberg.

Laget fra persillebygda sleit med å komme seg fram på banen - og det som var av sjanser var det hjemmelaget som sto for.

Bryne klarte imidlertid ikke å overliste Magnus Bjørkelund Kaasen i Randaberg-målet, ikke før omgangen var på overtid. Da scoret hjemmelaget og tok ledelsen 1–0, en ledelse som ved pause var fullt fortjent. Målscorer var André Håland, for øvrig hans femte scoring for laget i 4. divisjon.

Brynes scoring kom etter et hjørnespark tre sekunder før pause. Det var synd - for Randaberg gjorde før målet en solid innsats i de bakre rekker.

Både trener Martin Hestvik og Marius Naustdal Storevik spilte fra start i kampen mot Bryne. Foto: Arkivbilde

Randaberg fikk et baklengs imot rett før pause, men startet 2. omgang bra og kom seg også til en god mulighet innledningsvis.

Bryne svarte og kjørte imidlertid på. Etter 61 minutter doblet laget ledelsen etter scoring av Joaquin Primstad Skullerud. Da så det tungt ut for Randaberg.

Før scoringen hadde også hjemmelaget en stor sjanse, men den ble avverget.

Minutter etter scoringen kunne og burde Randaberg redusert, men en forsvarsspiller fra Bryne kom i veien og dermed ikke mål, men en stor sjanse var det for Marius Naustdal Storevik.

Så skjer det som noen ganger skjer.

Bryne kom tilbake og hadde mer å by på, for 2–0 ble til punktert kamp da det ble 3–0 til jærbuene, og André Håland scoret sitt andre mål for kvelden. Stor forskjell fra kampen i vår da Randaberg vant 6–0 mot Bryne 2. Benjamin Brekke Munkvold var for øvrig den eneste spillere på Randaberg som var i førsteoppstillingen da - og som startet i kveldens kamp.

Bryne hadde dette i sine hender, Randaberg var rett og slett ikke gode nok i kveldens kamp. Med 3–0 ledelse roet også hjemmlaget ned det hele, men mot slutten av kampen ble det 4–0, for innbytter Olaus Herredsvela Vagle sørget for scoring, og da snakket vi utklassing på kunstgraset på Bryne.

Flere mål ble det ikke, men 0–4 tap er strengt tatt mer enn nok, og for mye.

I en annen kamp vant Sola 3–0 mot Vidar 2. Resultatet sendte Sola til 2. plass på tabellen med 53 poeng, ett poeng bak Rosseland som leder. Varhaug er på 3. plass, men med samme poengsum som Sola.