HÅNDBALL: Randaberg tapte søndagens kamp hjemme i Randaberghallen da Hundvåg var motstander.

Randaberg scoret de to første målene, ledet 2–0 og senere 5–3. For raske avslutninger, skudd utenfor - eller redninger av Hundvågs keeper førte senere til at laget kom bak. Ikke mye, men nok til at gjestene ledet 13–11 etter første omgang.

RHK-damene fikk en trang start på 2. omgang, kom litt bak da Hundvåh ledet 18–13 etter vel fem minutter. Det ble vanskelig å ta igjen selv om damene forsøkte. Laget gjorde et bra forsøk, var bak med 17–19, men Hundvåg hadde et ørlite overtak som ble større. Seks minutter før slutt sto det 20–26, men da sluttsignalet gikk sto det 23–26.

Toppscorer i søndagens kamp for Randaberg var Lillian Tunge med syv mål.

RHK-damene spilte også kamp lørdag. Der gikk det bedre. I Sandnes var det kamp mot Sandnes/Bogafjell 2.

Randaberg hadde i den kampen mye bedre kontroll. Laget fullførte nemlig en bra kamp - hvor en spiller skal trekkes fram. Lillian Tunge er lagets toppscorer i flere kamper.

Lørdag scoret hun hele 16 av målene, hvor fire kom på straffekast. Celin Støle Simonsen scorer også ofte flere mål, og i Giskehallen stoppet hun på seks mål.

Etter helgens to kamper er Randaberg på 4. plass etter 9 kamper.

PS! Bilder fra dagens kamp utgår på grunn av tekniske problemer.