OVERGANG: Før sommerferien scoret Vegard Meling Nesse Randabergs mål i 1–1 kampen mot serieleder Sola.

I høst skal han spille for Sola - for Sola har tatt kontakt og etter det Randaberg24 kjenner til skal Meling ha takket ja til å spille høstsesongen for opprykksjagende Sola.

A-lagets konto på Instagram hadde denne om overgangen. Foto: Skjermdump rilherre, A-lag

Randaberg24 har spurt om kommentar til at en av lagets aller beste og viktigste spillere forlater klubben midt i sesongen.

Trener Martin Hestvik sier det slik:

– Vi er veldig skuffa og overrasket over å miste Vegard. Men, vi har ikke de samme økonomiske rammene som Sola. Samtidig har vi flere bra unge spillere i den posisjonen så den enes død er den andres brød, sier Hestvik.

Randabergs styreleder Frode S. Lindboe kommenterer det slik:

– Vi har fått med oss at Sola har lagt en solid pott på bordet for å få en av våre nøkkelspillere. En meningsløs pengebruk, mener vi, men vi får leve med at konkurrenten vår i 4. divisjon vurderer det annerledes.

Vegard Meling Nesse sier til Randaberg24 at det er flere grunner for at det ble Sola.

– En årsak er at kona er gravid og vi venter vår første i februar, så jeg vet ikke hvor mye fotball det da blir for meg fremover. Sola har vært veldig interessert, så det føles også spennende og kjekt å forsøke på et siste opprykk med dem.

Sola er nemlig ikke en ukjent klubb for Meling Nesse, for der har han også spilt tidligere.

– Ja, det er en klubb jeg har stor tilhørighet til etter å ha spilt der tre år tidligere. Jeg kjenner trenerne godt og er motivert for å gjøre en god jobb. Da er og ein klubb eg har stor tilgørighet te itte tre gode år tidligare. I tillegg. Så totalpakken bikka dermed i Sola sin favør denne gangen. Men det var tungt og vemodig å forlate Randaberg midt i sesongen dette året og. Det er vondt å skuffa venner, men de forstår, og det er jeg glad for