Ragnar og Sissel stiller i EM - bordtennisspillere fra 39 nasjoner møtes

Blant de norske bordtennisspillerne som skal konkurrere i veteran-EM fra neste uke er ekteparet Ragnar og Sissel Leffmann fra Randaberg.

 Ragnar og Sissel Leffmann fra Randaberg skal delta i Europamesterskapet i bordtennis for veteraner.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:

BORDTENNIS: Norge er i år for første gang vertskap for veteran-EM i bordtennis. 26. Juni til 1. juli samles bordtennisspillere fra 39 nasjoner i Sandefjord for en uke med idrettsglede og samhold. Ekteparet Sissel (65) og Ragnar Leffmann (66) fra Randaberg skal begge konkurrerer i veteran-EM.

Sist Norge var vertskap for et internasjonalt bordtennisarrangement var i 1996 under VM på Lillehammer. Den gangen konkurrerte oppimot 2000 spillere fra femti nasjoner. Nå er Norges Bordtennisforbund klare til å ta imot den internasjonale bordtennisfamilien til veteran-EM i Sandefjord på Oslofjord Convention Center.

Av de norske spillerne som konkurrere i veteran-EM er ekteparet Sissel og Ragnar Leffmann. Sissel har spilt bordtennis siden hun var 50 år og Ragnar begynte som 13-åring. Begge spiller i bordtennisklubben Randaberg bordtennisklubb. I løpet av bordtenniskarrierene deres er et av høydepunktene da Sissel vant NM-sølv i dame dobbel, i fjor.

Nå gleder begge seg til å skape flere minner rundt bordtennisbordet.

– Det er ekstra gøy at veteran-EM i bordtennis arrangeres i Norge, sier Sissel Leffmann, sier ekteparet i en pressemelding som er sendt ut fra arrangøren i Oslofjord Convention Center

Inkluderende sport

Bordtennis er den særidretten som har flest medlemsforbund med 57 i Europa og 226 i hele verden. Det er en inkluderende idrett som skaper idrettsglede, mestringsfølelse og felleskap, uansett alder.

– Det beste med bordtennis er at det er sosialt og god trening for kropp og sinn, sier Ragnar Leffmann.

Publisert: