MÅLFEST: Randaberg 3, 7.divisjon, var nådeløse da Fogn gjestet kunstgrasbanen ved Randaberg stadion i går.

Hele 7–1 vant Randaberg etter å ha ledet 5–0 etter første omgang. Andreas Ånestad satte inn 1-0 etter et kvarters spill, og Randaberg 3 doblet ledelsen da Marius Olsen sørget for 2–0 etter 30 minutter.

Simen Refsnes Trevland sørget for 3–0 (38 min) og Olsen scoret sitt andre for kvelden tre minutter senere.

Like før pause punkterte definitivt laget kamper, for Gheorghita Ciprian Pricop scoret og det sto 5–0 etter første omgang.

Flere bilder - bla mot høyre

Fogn fikk en spiller skadet tidlig i første omgang, en spiller som normalt betyr mye i et ellers stødig forsvar, men laget reduserte seks minutter etter hvilen da Henrik Bøe-Sevheim scoret.

Det ble med det trøstemålet, for Randaberg scoret ytterligere to ganger før slutt.

Etter 73 minutter la Anders Espevik Mæle på til 6-1, og Pavel Bolfa satte ballen i nettet ni minutter senere. Dermed ble det en solid seier for hjemmelaget. Randaberg 3s Johan Hodnefjell og Daniel Aurdal Iversen fikk gult kort. For Fogn fikk Josef Bø gult kort.

Begge lag tar nå sommerferie og neste kamper er ikke før i slutten av august.