FOTBALL: Randaberg var favoritter til å ta sin tredje seier på rad - og innfridde, resultatmessig og vant 1–0.

Det var sesongens første graskamp for begge lag - og det ble etter hvert tungt, og uvant.

– Vi vinner, spiller ingen stor kamp, men jeg synes det er fortjent, sier trener Martin Hestvik etter kampen.

Det har han rett i, men MIL viste seg å være et lag som ikke hadde tenkt å gi bort noe som helt. I første omgang startet laget bedre enn hjemmelaget, men skapte ikke all verden med muligheter, men det gjorde heller ikke hjemmelaget.

Se haugevis med bilder under her

Faktisk gikk der mer enn en halvtime før den største, og nesten eneste sjansen til Randaberg kom. Inn foran mål kom et innlegg hvor Glenn Ivan Pedersen steg til værs og sendte Randaberg i 1–0 ledelse.

Dette holdt seg også fram til pause - og i andre omgang.

For de siste 45 minuttene ble det heller ikke skapt allverden av muligheter til de to lagene.

Det viktigste var seieren, den tredje på rad og Randaberg på 2. plass etter fire serierunder, riktignok med ulikt antall kamper som lag rundt seg.

Det var mange tette dueller på stadion da Randaberg vant 1–0 mot MIL. Foto: Per Thime

Alt i alt vinner Randaberg fortjent foran de rundt 200 tilskuerne som var på kampen i solskinnet.

Randabergs Vegar Solstrand Ludvigsen, Elias Christiansen og Thomas Granhøy Gundersen fikk gult kort, og det samme fikk Jarand Veland, Vegard Aas og Samuel Jøssang Spørkel hos MIL.

Randabergs Glenn Ivan Pedersen oppsummerer kampen i videovinduet under.