FOTBALL: Det er trolig mer enn 30 år siden Randabergs A-lag spilte seriekamp i Sokndal, men i kveld løper laget ut på Hauge kunstgras - og de gjør det stinne av selvtillit etter to strake seire.

1–0 seieren mot Bryne tidligere denne uka satt langt inne, men seieren gjorde at laget innehar 5. plass på tabellen.

I motsatt ende av tabellen ligger Sokndal. I den aller første serierunden ble det 1–5 tap mot Randaberg. Sokndal har bare fem poeng etter de første 12 kampene.

I kveld skal laget igjen forsøke seg på Randaberg, et lag som nå har mistet ni spillere.

– Vi er i utgangspunktet optimistiske foran høstsesongen, vi har få poeng, men de aller fleste kampene har vært jevne. Vi er nesten gode nok, men nesten blir det ikke mye poeng av, sier trener Jone Mathiesen til Randaberg24.

I Sokndal har de ikke hatt problemet med å miste flere spillere, for laget har beholdt samtlige spillere gjennom sommeren.

– Men jeg er spent på kveldens kamp. Jeg har sett at Randaberg har mistet mange spillere, så vi er egentlig veldig spent på hva som møter oss i kveld.

Det ble mange baller å hente ut av nettet for Sokndal-spillerne i den første kampen mot Randaberg. Hele 5–1 var RIL-laget, men i kveld har Sokndal nye muligheter hjemme på eget kunstgras. Foto: Arkivbilde, Per Thime