Jentene fikk et hyggelig møte i Kristiansand. OL-vinner Anders Mol dukket nemlig opp under turneringen. |

SANDVOLLEYBALL: Det ble en flott tur og ikke minst turnering for Hermine Fossmark fra Randaberg. I helgen var hun i Kristiansand og spilte en større sandvolleyballturnering.

Sammen med makker Nora Halgunset (Asker) ble det nemlig seier i J15-klassen. Først var det innledende kamper hvor duoen vant begge kampene. Etter det fortsatt turneringen med utslagningsspill, helt til finalen skulle avgjøres.

Der møtte Hermine og Nora et par fra Kristiansand Sandvolleyballklubb. Duoen Fossmark/Halgunset vant det første settet så klart som 21-12, men tapte med samme siffer i sett to.

Dermed måtte det et tredje sett til for å avgjøre hvem som skulle stikke av med turneringsseieren i Kristiandsand. Det settet tok Hermine og Nora seg av etter en solid og god 15-10 seier.

Før finalen fikk jentene en fin opplevelse.