Siste før seriestart: Tester serieformen mot rivalene fra Vardeneset i kveld

 RIL-trener Preben Andersen er klar for ny sesong. Lørdag er det sesongens første treningskamp for A-laget.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over to år gammel

TRENINGSKAMP:

Det er bare en treningskamp, men det er den siste før neste ukes serieåpning på ærverdige Åsebøen i Kopervik.,

I kveld er det Vardeneset som legger turen til Randaberg stadion. Sistnevnte lag spiller i den andre puljen, men er der regnet å være et topplag - men ikke favoritter til opprykk, noe trolig Eiger er.

— Vi møter trolig divisjonens beste lag, så det vil bli en stor test for guttene å måle krefter med naboene sør for kommunegrensen, sier trener Preben Andersen til RILs nettside.

RIL-spillerne har så langt spilt tre kamper, hvor to er vunnet og én er tapt.

— Utbyttet og svarene fra Obos har vært begrenset med tanke på kvaliteten og divisjonsforskjellen på lagene vi har møtt. Det viktigste er at det har vært mye rullering hos oss, og at alle har fått kampminutter i beina.

Når laget i kveld (19.00) spiller mot VBK, blir det trolig med et lag tilnærmet likt det som kommer til å starte i Kopervik. Det er imidlertid litt småskader.

— Vi vil uansett mønstre et sterkt lag på torsdag. Serielaget begynner å ta form, men heldigvis er det flere som har meldt seg på gjennom gode prestasjoner på trening og i kamp.

VBK har i sommer fått tilvekster, blant annet tol RIL-spillere. Joakim Berg Holte gikk først, men så skiftet noe overraskende også Glenn Ivan Pedersen til samme klubb for en drøy uke siden. Bagge de to har allerede tegnet seg for mål hos sin nye klubb.

,—

Glenn Ivan er god kamerat av Joakim Berg Holter, som kontroversielt valgte å slutte tidligere i sommer. Så den sosiale biten der var nok avgjørende i valget til Glenn Ivan, sier trener Andersen til Randaberg24.

Publisert: