FOTBALL: Randabergs juniorlag spilte søndag kveld mot Staal på Jørpeland.

Kampen endte med 3–2 seier til hjemmelaget. Ebbe Revang sørget for 1–0 ledelse til Randaberg etter 12 minutter, men Staal utlignet til 1–1 før første omgang var over.

I andre omgang scoret hjemmelaget og ledet 2–1 etter 71 minutter, men Randaberg utlignet syv minutter før slutt. I oversikten er målscorer ikke nevnt.

Hjemmelaget sørget for vinnermålet minuttet før slutt. Preben Løvås scoret og de tre poengene holdt seg på Jørpeland.

Det var imidlerid mye som skjedde utenom målene. Gule og røde kort for begge lag ble det også.

Målscorer for Randaberg, Ebbe Revang fikk både gult og rødt - som førte til at Randaberg spilte de siste seks minuttene med 10 spillere. Sander Dalrsud fikk også gult kort for Randaberg.

Hjemmelaget Staal var hakket «vassere» i kortstokken. Laget fikk totalt fire gule kort, men også et rødt kort. Keeper Petter Voll fikk direkte rødt, fem minutter på overtid.

Randaberg er på 6. plass på tabellen, mens Staal Jørpeland er sist.