VOLLEYBALL: Det var også tydelig at studentlaget fra Trondheim kom til å slite, for i det første settet fremsto laget nærmest svake hvor lite fungerte. Randaberg startet med gode server, mottakene satt som de skulle og laget var et nummer og to for stor for motstanderlaget.

Randaberg feide gjennom settet og vant solide 25–10 - men det uten å ta seg voldssomt ut, for motstanden i settet var nemlig ikke på nivå med hjemmelaget.

Randaberg ledet klart gjennom settet og slapp også til spillere som banker på døra til laget for fullt. Hermine Fossmark, 14 år gammel, spilte slutten av settet og takket for det ved å bidra med tre avslutninger som gav poeng.

Foto: Per Thime

Heller ikke i det andre settet ble det motstand, for hjemmelaget moste på og kjørte over NTNUI. Det var ikke det at hjemmelaget spilte sin beste kamp på flere sesonger, men her var det rett og slett et nivå på motstanderlaget som i dagens kamp ikke var i nærheten av å holde et brukbart nivå.

Randaberg vant settet 25–11, noe som er ren og skjær utklassing. Joda, Randaberg viste til tider gode angrep, blokker og forsvarsspill, men lange ballvekslinger var det ikke.

Wilde Jakobsen og Randaberg vant 3–0 og er fortsatt ubeseiret i eliteserien. Jakobsen hamret in flere poeng til hjemmelaget. Foto: Per Thime

Det ble en grei treningsøkt for hjemmelaget, men i det tredje settet var gjestene noe mer med - blant annet fordi hjemmelaget byttet litt på spillere.

Man skal ikke ha for mange slike bytter, før det kan vippe i annen retning. Det var aldri noen fare, men NTNUI var bak 14–9, på sitt beste i siste sett.

Randaberg beholdt sånn noenlunde konsentrasjonen og kjørte på mot settseier og nye poeng til tabelltoppen. Men i siste del av settet måtte det en time-out til, for gjestene kom ørlite inn i settet da det sto 22–16 til hjemmelaget.

I én time varte kampen da Randaberg avgjorde. Wilde Jakobsen med servees og en solid 3–0 seier mot et NTNUI-lag som ikke hadde dagen, men som kan komme sterkere tilbake.

Karoline Nore og damene var suverene mot NTNUI. Foto: Per Thime